Tilbud!

Villa Collection – Knagerække 70 x 11 x 7 cm White washed

Original price was: 549 kr..Current price is: 438 kr..

Opgrader din entré med stil med Villa Collection knagerækken i elegant white washed træ. Praktisk, smukt design til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 10213302047776213 Kategori:

Denne smukke knagerække fra Villa Collection er det perfekte tilbehør til din entré, der både tilføjer stil og funktionalitet til dit hjem. Med sit moderne design og praktiske egenskaber vil denne knagerække være en velkommen tilføjelse til enhver indretning.

Fremstillet af amerikansk eg af høj kvalitet og FSC-certificeret, kan du være sikker på, at dette ikke blot er et stilfuldt, men også et bæredygtigt valg. Den hvide vaskede finish tilføjer et touch af elegance og lethed til ethvert rum, samtidig med at den naturlige struktur og farve af træet skinner igennem og skaber en varm og indbydende atmosfære.

Denne knagerække måler 70 x 11 x 7 cm, hvilket giver dig rigeligt med plads til at hænge jakker, tasker, tørklæder og andre beklædningsgenstande op. Med en maksimal vægtkapacitet på 10 kg kan du være sikker på, at den er solid og pålidelig til daglig brug. Den minimalistiske stil gør det nemt at integrere denne knagerække i enhver indretningsstil, fra moderne og skandinavisk til mere traditionelle og rustikke rum.

Glem alt det rod og besvær med manglende opbevaringsplads til dine yndlingsjakker og accessories. Med denne knagerække fra Villa Collection vil du ikke blot kunne organisere dit tøj og tilbehør, men også tilføje et strejf af elegance og charme til din entré. Gør dit hjem mere funktionelt og stilfuldt med denne smukke knagerække – en investering i både praktisk brug og æstetisk nydelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Villa Collection – Knagerække 70 x 11 x 7 cm White washed”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.