Tilbud!
,

Home-it Træ knagerække – X-large (Sort) – 12766

Original price was: 289 kr..Current price is: 145 kr..

Få styr på din entré med stil. Vores X-large knagerække i træ er perfekt til opbevaring af tøj, tasker og mere. Klassisk og funktionel design.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501218321177 Kategorier: ,

Home-it Træ knagerække i X-large er den perfekte løsning til dig, der ønsker både stil og funktionalitet i dit hjem. Denne elegante knagerække er lavet af holdbart egetræ og har et stilrent sort finish, der passer smukt ind i enhver indretningsstil. Med en længde på 60 cm og 6 runde træknopper i Ø45 størrelse, tilbyder denne knagerække rigeligt med plads til at hænge alt fra jakker og tasker til tørklæder og nøgler.

Den solide konstruktion af egetræ sikrer, at denne knagerække er både robust og pålidelig til daglig brug i mange år fremover. Det smukke træmateriale tilføjer varme og charme til rummet, samtidig med at den minimalistiske og moderne stil skaber et tidløst udtryk. Med denne knagerække kan du organisere dine ting på en elegant måde og samtidig tilføje et strejf af skandinavisk design til dit hjem.

Monteringen af knagerækken er enkel og nem takket være de medfølgende monteringskruer, som sikrer, at knagerækken sidder sikkert fast på væggen. Uanset om det er i entréen, soveværelset, stuen eller kontoret, vil denne knagerække være et praktisk og dekorativt element i dit hjem. Skab en velorganiseret og stilfuld indretning med Home-it Træ knagerække i X-large og lad dine ting få en smuk plads at hænge på. Gør dit hjem komplett med denne elegante knagerække, der kombinerer funktionalitet med æstetik på smukkeste vis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Home-it Træ knagerække – X-large (Sort) – 12766”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.