Tilbud!
,

ROWICO rektangulær Confetti knagerække m. 8 foldekroge – hvid birk og metal (70cm)

Original price was: 495 kr..Current price is: 421 kr..

Opgrader din entré med stil med denne moderne ROWICO Confetti knagerække. Hold orden på overtøjet med de smarte foldekroge og tilføj en elegant touch med det minimalistiske design i hvid birk og metal.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600197784437 Kategorier: ,

Føl dig hjemme med denne stilfulde og praktiske ROWICO rektangulære Confetti knagerække. Med sit skandinaviske design og funktionalitet vil denne knagerække tilføre en elegant touch til dit hjem. Lavet af holdbart birketræ og metal i en klassisk hvid farve, blander knagerækken sig ubesværet ind i enhver indretningsstil.

Med 8 foldekroge giver denne knagerække dig rigeligt med plads til at hænge dine jakker, tasker, tørklæder og mere. De smarte foldekroge kan foldes op, når de ikke er i brug, og skaber således et minimalistisk udseende. Den rektangulære form gør det nemt at montere knagerækken i en entre, soveværelse eller endda i køkkenet for ekstra opbevaringsmuligheder.

Knagerækkens slanke design gør den ideel til mindre rum, hvor pladsen er en udfordring. Du kan nemt organisere dit tøj og tilbehør på en pæn og stilfuld måde. Den blanding af træ og metal skaber en balance mellem det varme og det industrielle look, hvilket skaber en hyggelig og moderne atmosfære i dit hjem.

Med denne ROWICO Confetti knagerække kan du skabe orden, samtidig med at du tilføjer et strejf af skandinavisk elegance til dit rum. Lad denne knagerække være en praktisk og smuk tilføjelse til dit hjem, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd. Forkæl dig selv med dette elegante og moderne møbelstykke, der vil gøre en forskel i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ROWICO rektangulær Confetti knagerække m. 8 foldekroge – hvid birk og metal (70cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.