Tilbud!
,

Oh deer knagerække – sort

Original price was: 699 kr..Current price is: 495 kr..

Opdag den elegante Oh deer knagerække i sort metal med unikt design – det perfekte match til din stilfulde indretning hjemme.

Køb her

Varenummer (SKU): 4049000194119947 Kategorier: ,

Få naturens skønhed ind i dit hjem med vores elegante Oh deer knagerække – sort. Denne unikke knagerække er ikke kun praktisk til opbevaring af dit overtøj, men den er også en smuk kunstnerisk tilføjelse til ethvert rum.

Med to sæt gevirer standset ud af stålpladen, giver knagerækken en subtil reference til naturen og skaber en forbindelse til det vilde og eventyrlige. Den holdbare pulverlakerede overflade i sort tilføjer et moderne og stilfuldt touch til knagerækken, der let kan integreres i enhver indretningsstil.

Knagerækkens dimensioner på 22×75 cm giver tilstrækkelig plads til opbevaring af jakker, tasker, tørklæder og andre beklædningsgenstande, samtidig med at den ikke optager unødig plads i dit hjem. Designet af Pulpo garanterer ikke kun kvalitet, men også æstetisk appel, der vil imponere dine gæster og tilføje et strejf af elegance til din indretning.

Med kun én stk. på lager kan du være sikker på, at din Oh deer knagerække – sort vil være en unik og eftertragtet genstand i dit hjem. Så tag naturen med indenfor og lad denne smukke knagerække blive et samtaleemne i dit hjem – både praktisk og smukt på samme tid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oh deer knagerække – sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.