Tilbud!
,

Knagerække til entré, hvid

Original price was: 499 kr..Current price is: 399 kr..

Følgende vil kunne være: Hold din entré organiseret og stilfuld med vores hvide knagerække – et funktionelt og æstetisk tilskud til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329101341918701 Kategorier: ,

Oplev den ultimative organisering og stil med vores smukke knagerække til entré i hvid farve. Denne knagerække er mere end bare et praktisk møbelstykke – det er en elegant løsning til at skabe orden og skønhed i dit hjem.

Med en kombination af MDF og metal er denne knagerække holdbar og solid, mens den stadig formår at se let og luftig ud. Den hvide farve tilføjer et strejf af elegance og en følelse af lys til din entré, der med sikkerhed vil bidrage til at skabe en indbydende atmosfære.

Knagerækken har flere hylder til opbevaring af alt fra nøgler til dekorationer og er udstyret med kroge til at hænge tøj, tasker eller tilbehør på. Den maksimale belastning per hylde er 15 kg, så du kan være sikker på, at den kan rumme alt det, du har brug for.

Samlingen af denne knagerække er enkel og problemfri, og medfølgende skruer og plugs gør det nemt at montere den sikkert og stabilt på væggen. Værktøjet til montering følger med i pakken, så du behøver ikke bekymre dig om at finde det rette værktøj derhjemme.

Skab orden, stil og funktionalitet i din entré med vores knagerække i hvid farve. Lad dine gæster få en smag af din personlige stil og organisation fra det øjeblik, de træder ind i dit hjem. Giv dine ting et smukt hjem og gør din hverdag lidt lettere med denne knagerække til entré.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Knagerække til entré, hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.