Tilbud!

Knagerække med 7 knager, 3 opbevaringsbokse og hattehylde, brun og grå

Original price was: 699 kr..Current price is: 599 kr..

Hold jakken på plads og organisér dit hjem med vores multifunktionelle knagerække. Plads til alt i én.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329101032399873 Kategori:

Denne knagerække med 7 knager, 3 opbevaringsbokse og en hattehylde er det ultimative organisatoriske redskab til dit hjem. Med sit stilfulde design i brune og grå nuancer vil denne knagerække være en smuk og funktionel tilføjelse til enhver indgang eller gang.

Måler 100 cm i længden, 20 cm i bredden og 30 cm i højden, denne knagerække er rummelig nok til at huse både jakker, tasker, hatte og andre personlige genstande. De 7 knager giver rigelig plads til hele familiens overtøj, mens de 3 opbevaringsbokse kan bruges til at gemme handsker, nøgler eller andre små ejendele.

Knagerækkens robuste konstruktion i MDF og metal gør den holdbar og pålidelig, mens dens maksimale vægtkapacitet på 22 kg sikrer, at den kan håndtere selv tunge jakker og tasker. Med de medfølgende monteringsvejledninger, skruer og reservedele er det nemt at samle og installere denne knagerække på væggen.

Gør din entré mere organiseret og stilfuld med denne praktiske knagerække med opbevaringsbokse og hattehylde. Lad den være det første, gæster ser, når de træder ind i dit hjem, og lad den vise din sans for orden og æstetik. Med denne knagerække bliver det en leg at holde styr på dit overtøj og dine personlige ejendele, samtidig med at du tilføjer et strejf af elegance til dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Knagerække med 7 knager, 3 opbevaringsbokse og hattehylde, brun og grå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.