Tilbud!
,

Home-it Træ knagerække – X-Large (Røget eg) – 12776

Original price was: 289 kr..Current price is: 145 kr..

Opdag den elegante Home-it træ knagerække i smukt røget eg. Tilføj stil og funktion til dit hjem med denne X-Large knagerække.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501218147766 Kategorier: ,

Home-it Træ knagerække i X-Large størrelse er den perfekte løsning til at organisere dit hjem på en stilfuld og funktionel måde. Denne smukke knagerække er lavet af høj kvalitet røget eg, der tilføjer varme og karakter til ethvert rum.

Med sine dimensioner på 12776 er denne knagerække rummelig nok til at opbevare en lang række beklædningsgenstande, tasker, hatte og mere. Den elegante røgede eg giver et moderne og tidløst udtryk, der passer perfekt til enhver indretningsstil.

Knagerækken inkluderer en smuk Ø45 træknop i egetræ, der tilføjer et raffineret touch. Denne knop er ideel til ophængning af jakker, tørklæder og nøgler, og giver samtidig knagerækken et unikt præg.

Installationen af knagerækken er enkel og problemfri med de seks medfølgende monteringskruer. Du kan nemt fastgøre knagerækken på væggen og nyde den praktiske opbevaringsløsning, den tilbyder.

Denne Home-it Træ knagerække er ikke kun et funktionelt møbel, men også et smukt designelement, der vil bidrage til at skabe en hyggelig og velorganiseret atmosfære i dit hjem. Invester i kvalitet og stil med denne X-Large knagerække i røget eg og gør dit hjem endnu mere indbydende og praktisk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Home-it Træ knagerække – X-Large (Røget eg) – 12776”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.