Home-it Knagerække P5 5-knage – hvid – 12171

131 kr.

Oplev den perfekte kombination af elegance og funktionalitet med vores Home-it Knagerække P5. Hold orden med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501569502296 Kategori:

Lad mig præsentere dig for Home-it Knagerække P5 5-knage i en elegant hvid farve. Denne knagerække er ikke bare praktisk, men også et smukt og stilfuldt tilføjelse til ethvert hjem. Lavet af 8 mm pulverlakeret solidt stål, er denne knagerække både robust og holdbar, så du kan hænge dine jakker, tasker og tørklæder med fuld tryghed.

Med en længde på 685 mm og en højde på 130 mm, giver denne knagerække rigelig plads til alle dine beklædningsgenstande. Den slanke dybde på 65 mm gør det nemt at montere knagerækken på væggen uden at optage unødvendig plads. Med Home-it Knagerække P5 5-knage kan du nemt organisere dit hjem og holde det ryddeligt.

Det bedste ved denne knagerække er, at den ikke kun er praktisk, men også designet med æstetik for øje. Med de medfølgende farvede skruer og plugs til montering kan du nemt installere knagerækken på væggen og tilføje et strejf af elegance til dit hjem. Den hvide farve passer perfekt ind i enhver indretning og tilføjer et friskt og rent udseende.

Så hvis du leder efter en knagerække, der ikke kun er funktionel, men også smuk og stilfuld, er Home-it Knagerække P5 5-knage i hvidt design det perfekte valg for dig. Til en pris på kun 131,00 kr. kan du få denne kvalitetsknagerække, der vil hjælpe med at organisere dit hjem og tilføje et strejf af elegance til dine vægge. Gør dit hjem mere funktionelt og stilfuldt med Home-it Knagerække P5 5-knage i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Home-it Knagerække P5 5-knage – hvid – 12171”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.