,

Home-it Knagerække i bøg – 5 knager – sort – 12702

173 kr.

Opgrader din indretning med vores elegante knagerække i bøg med 5 knager. Pladsbesparende og stilfuld løsning til dit hjem. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501216883407 Kategorier: ,

Home-it Knagerække i bøg er det perfekte tilbehør til dit hjem, der vil tilføje både funktionalitet og stil til din indretning. Denne elegante knagerække er designet med fem smukt designede knager, der vil give dig rigeligt med plads til at hænge dine jakker, tasker, hatte og andre accessories.

Hver knage er solidt fastgjort til den holdbare bøgehylde, hvilket sikrer stabilitet og pålidelighed. Den sorte finish tilføjer et moderne touch til knagerækken og gør den nem at matche med enhver indretningsstil. Uanset om du har en minimalistisk, skandinavisk eller boheme-indretning, vil denne knagerække passe smukt ind og tilføre dit rum en ekstra dimension af elegance.

Med målene L50 x D7 x H12 cm passer denne knagerække perfekt i gangen, entréen, soveværelset eller ethvert andet rum, hvor du har brug for en praktisk løsning til opbevaring og organisering. Takket være det medfølgende monteringsudstyr er det nemt at installere knagerækken og få den hængende sikkert på væggen.

Home-it Knagerække i bøg er ikke blot et praktisk opbevaringsmøbel, det er også et smukt designelement, der vil tilføje personlighed og charme til dit hjem. Så løft din indretning til et nyt niveau med denne stilfulde knagerække og nyd den bekvemmelighed, den bringer til din hverdag. Skab et rum, der udstråler orden, æstetik og velvære med Home-it Knagerække i bøg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Home-it Knagerække i bøg – 5 knager – sort – 12702”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.