,

Home-it Knagerække i bøg – 5 knager – hvid – 12700

173 kr.

Få styr på rod og tilføj stil med denne moderne knagerække i bøg med 5 hvide knager. Hold dit hjem organiseret og stilfuldt.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501216883401 Kategorier: ,

Home-it Knagerækken i bøg er et elegant og praktisk tilbehør til ethvert hjem. Med dens smukke hvide finish og innovative design vil denne knagerække tilføre både stil og funktionalitet til dine vægge. Uanset om du ønsker at organisere dit entréområde, soveværelse eller badeværelse, vil denne knagerække være det perfekte valg.

Denne knagerække er lavet af holdbart bøgetræ, hvilket giver den en solid og robust konstruktion. De fem knager giver rigelig plads til opbevaring af jakker, tasker, huer og andre tilbehør. Med en længde på 50 cm fylder denne knagerække ikke for meget plads, men giver stadig nok plads til at organisere dine ting.

Det hvide finish tilføjer et strejf af elegance til enhver indretning og vil let kunne matches med forskellige farveskemaer og stilarter. De farvede skruer og plugs, der medfølger til montering, sikrer en nem og sikker installation på væggen. Knagerækken er både praktisk og dekorativ, og dens enkle design gør den velegnet til enhver boligindretning.

Med Home-it Knagerække i bøg får du ikke kun et praktisk opbevaringsløsning, men også et stilfuldt element, der vil forbedre indretningen i dit hjem. Gør dig selv en tjeneste og tilføj denne knagerække til dit hjem i dag for at skabe orden og skønhed på samme tid. Lad denne knagerække være det funktionelle møbel, der bringer din indretning til et nyt niveau.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Home-it Knagerække i bøg – 5 knager – hvid – 12700”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.