,

Home-it Knagerække 6 knager – FLEX – sort eg – 12724

179 kr.

Gør dit entréområde stilet og funktionelt med Home-it knagerækken FLEX. Elegant design og holdbarhed i ét. Titte ikke mere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500044266052 Kategorier: ,

Denne knagerække fra Home-it kombinerer stil med funktionalitet på en elegant måde. Med sit smarte design og holdbare materialer er denne knagerække et ideelt tilføjelse til ethvert hjem. Den sorte eg giver et moderne og stilfuldt udtryk, der nemt kan integreres i enhver indretning.

Med seks knager har du rigeligt med plads til at hænge jakker, tasker, nøgler eller andre genstande, og med en længde på 60 cm er denne knagerække rummelig nok til at imødekomme dine behov. Knagerne er lavet af holdbart metal, der sikrer langvarig brug uden at miste funktionalitet eller stil.

Denne knagerække er ikke bare praktisk, den er også let at installere og kræver ikke avanceret værktøj. Med dimensioner på 60 x 5,5 x 2 cm passer den perfekt på ethvert værelse, uanset om det er i gangen, i soveværelset eller på kontoret.

Bring orden og stil til dit hjem med denne moderne knagerække fra Home-it. Lad dine genstande hænge elegant på plads og skab en mere organiseret og indbydende atmosfære. Lad denne knagerække være det funktionsdygtige og dekorative element, der fuldender din indretning og tilføjer et strejf af modernitet. Med denne knagerække kan du skabe et mere organiseret og stilfuldt hjem, hvor alle dine genstande har deres rette plads.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Home-it Knagerække 6 knager – FLEX – sort eg – 12724”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.