,

Home-it Knagerække 4 knag – FLEX sort eg – 12720

126 kr.

Få styr på dit hjem med stil med vores elegante knagerække i sort eg – perfekt til at organisere og tilføre en moderne touch.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500044266025 Kategorier: ,

Home-it Knagerække 4 knag – FLEX sort eg – 12720 er den minimalistiske og funktionelle løsning til opbevaring af dine jakker, tasker, nøgler og andre småting. Denne stilfulde knagerække er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, hvilket gør den til et perfekt valg til enhver moderne indretning.

Med fire robuste knager i sortmalet eg får du rigelig plads til at hænge alle dine vigtige ejendele op på en praktisk og smuk måde. Den slanke og elegante udformning af knagerækken gør den ideel til selv de mindste rum, hvor pladsen er knap, men behovet for opbevaring er stort.

Knagerækken har en praktisk størrelse på 40 x 5,5 x 2 cm, hvilket gør den velegnet til både entréen, soveværelset, kontoret eller ethvert andet sted, hvor du har brug for et sted at hænge dine ting op. Den er nem at montere på væggen og leveres med alt det nødvendige tilbehør, så du hurtigt og nemt kan få den op at hænge og klar til brug.

Ud over at være praktisk og funktionel er Home-it Knagerække 4 knag – FLEX sort eg – 12720 også et stilfuldt og tidløst designelement i dit hjem. Den sorte farve kombineret med det smukke eg træ giver et elegant og moderne udtryk, der vil passe perfekt til enhver indretningsstil.

Så hvis du leder efter en knagerække, der ikke kun er praktisk, men også smuk og stilfuld, så er Home-it Knagerække 4 knag – FLEX sort eg – 12720 det ideelle valg for dig. Skab orden og skønhed i dit hjem med denne elegante og funktionelle knagerække, der vil gøre hverdagen lidt lettere og meget mere stilfuld.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Home-it Knagerække 4 knag – FLEX sort eg – 12720”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.