Home-it Dørknagerække – 4 knager – Mat Sort – 13570

119 kr.

Få styr på dit entréområde med denne elegante dørknagerække i mat sort finish. Skab orden og stil i dit hjem med 4 praktiske knager.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500006536795 Kategori:

Med Home-it Dørknagerække får du ikke kun en praktisk løsning til opbevaring af dit tøj og tilbehør, men også et stilfuldt og moderne indretningselement til dit hjem. Denne knagerække består af 4 matte sorte knager, der ikke kun er funktionelle, men også æstetisk tiltalende.

Knagerækken har dimensionerne Højde: 112 mm, Bredde: 320 mm og Dybde: 44 mm, hvilket giver tilstrækkelig plads til at hænge dine jakker, tasker, tørklæder og andre genstande op. Den matte sorte finish tilføjer et elegant touch til enhver indretning, og giver dig mulighed for at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem.

En af de største fordele ved Home-it Dørknagerække er, at den kan monteres uden behov for at bore huller i dine vægge. Dette gør monteringen både nem og bekvem, samtidig med at det beskytter dine vægge mod unødvendige skader. Med denne knagerække kan du organisere dit tøj og tilbehør på en praktisk måde, samtidig med at du giver dit hjem et moderne og indbydende udtryk.

Uanset om du har brug for ekstra opbevaringsplads i gangen, soveværelset, badeværelset eller ethvert andet rum, vil Home-it Dørknagerække være en stilfuld og funktionel tilføjelse. Skab en mere organiseret og elegant atmosfære i dit hjem med denne praktiske knagerække, der forener design og funktionalitet på en enestående måde. Gør hverdagen lidt lettere og mere stilfuld med Home-it Dørknagerække.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Home-it Dørknagerække – 4 knager – Mat Sort – 13570”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.