Tilbud!

Flip – Lys knagerække

Original price was: 375 kr..Current price is: 275 kr..

Få styr på dit entré med Flip – en multifunktionel knagerække med LED-lys. Stilfuld og praktisk løsning til opbevaring af tøj og nøgler.

Køb her

Varenummer (SKU): 4049000193435428 Kategori:

Flip – Lys knagerække er den ultimative kombination af funktionalitet og æstetik. Med sit enkle og elegante design i lys træ og 5 metalkroge er denne knagerække ikke bare et praktisk opbevaringsløsning, men også en smuk tilføjelse til ethvert rum i dit hjem.

Den smarte funktion med metalkrogene gør det nemt at vippe dem ned, når du har brug for at hænge noget op, og skubbe dem op igen for at skabe et minimalistisk look, når de ikke er i brug. Flip-knagerækken er ikke kun praktisk til at hænge tøj, tasker, nøgler og andre genstande på – den er også en dekorativ detalje, der tilføjer varme og personlighed til dit hjem.

Med en længde på 51 cm passer Flip knagerækken perfekt ind i ethvert rum, uanset om det er entréen, soveværelset, badeværelset eller køkkenet. Den medfølgende monteringsvejledning gør det nemt at installere knagerækken, så du hurtigt kan nyde godt af dens mange funktioner.

Designet af UMBRA, en anerkendt producent af stilfuldt og funktionelt boligtilbehør, er Flip knagerækken ikke blot et praktisk møbel, men et kunstværk i sig selv. Lad Flip knagerækken være det perfekte supplement til din indretning og skab en smuk og organiseret atmosfære i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flip – Lys knagerække”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.